In de praktijk

“Wat ik zoal tegenkom in de praktijk en wat kan ik voor u als pedicure betekenen?” Ik kom veel verschillende voetproblemen tegen zoals ingroeiende nagels, likdoorns, eelt, kloven, schimmelnagels, kalknagels, traumanagels, wratten en verkeerde stand van de voeten. U kunt voor al deze problemen bij mij in de praktijk terecht. Maar ook als het lastig wordt om zelf de nagels te knippen of het onmogelijk is uw eigen voeten te verzorgen.

Wanneer u diabetes of reuma heeft, kunt u wanneer de verzekering dit goedkeurt, de behandeling vergoed krijgen. Vraag hiernaar bij uw eigen verzekering.

Of u man of vrouw bent, jong of oud, het is sowieso goed om de voeten ten alle tijden goed te verzorgen. Ook al heeft u ‘nog’ geen klachten.

Voor wie in de zomer mooie nagels wil, is er de French Pedicure. Dit zijn gel nagels met het beroemde ‘witte randje’ en geeft een natuurlijk effect waar u 6 tot 8 weken plezier van heeft. Werkt ook super om schimmelnagels mee te camoufleren.

Heeft u een doorverwijzing van de huisarts nodig voor een afspraak bij de pedicure? “Nee, u kunt zonder verwijsbrief terecht bij de pedicure.”

Het is sowieso goed om de voeten ten alle tijden goed te verzorgen.